SCHIMMEL NAGELS INFECTIES

Wat zijn schimmelnagels?

Schimmelnagels zijn wanneer de punt van de vingernagel of teennagel wit begint te worden of gele vlekken krijgt. Een schimmelinfectie van de nagel ontstaat door de overgroei van schimmelorganismen in, onder of op de nagel. Schimmelnagelinfecties worden veroorzaakt door talrijke schimmelorganismen. Dermatofytisch schimmelorganisme is de meest voorkomende oorzaak van schimmelnagels.

Hoe schimmelinfecties van nagels te behandelen?

De behandeling van schimmelinfecties op de nagels is afhankelijk van het type infectie en de omvang van de infectie. Het is moeilijk om nagelinfecties door schimmels te behandelen. De behandeling van schimmelnagels kost tijd en het kan maanden duren voordat resultaten worden gezien. En hoewel de conditie van de nagel verbetert, komen herhaalde infecties vaak voor. De arts schrijft antischimmelbehandelingen voor, zoals schimmelwerende nagellak of actuele oplossingen.
Het wordt moeilijk om een ​​schimmelinfectie op de nagels te behandelen tijdens vakanties. Nederland heeft een uitstekende gezondheidszorg. Schimmelnagels Barendrecht voert een specialistische behandeling uit bij schimmelinfecties van nagels.

Soorten schimmelnagels

Er zijn vier soorten schimmelinfecties van nagels. Het meest voorkomende type schimmelnagelinfectie is een distale subgale infectie. Bij distale subungale infectie ziet de buitenrand van de nagel er ruw uit met witte of gele strepen over de nagels. Witte oppervlakkige infectie is een schimmelnagelinfectie die de bovenste lagen van de nagel aantast en goed gedefinieerde witte vlekken op de nagel creëert. Proximale subunguale infecties zijn gele vlekken die onderaan de nagels verschijnen als de infectie zich naar boven verspreidt.

Hoe kunnen nagelinfecties door schimmels worden voorkomen?

Een eenvoudige levensstijl kan een schimmelinfectie van de nagels voorkomen. Door de nagels goed te verzorgen door ze goed getrimd en schoon te houden, kunnen infecties worden voorkomen. Voorkom verwondingen aan de huid rond de nagels. Schimmelnagelinfectie kan ook worden voorkomen door handen te wassen na het aanraken van geïnfecteerde nagels en te vermijden blootsvoets te zijn op openbare plaatsen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *