Medisch pedicure

In tegenstelling tot de normale pedicure die zich uitsluitend richt op het algemene uiterlijk van je voeten, omvat de medische pedicure dat en meer. Wil je een nagel gerelateerde ziekte of een groeiende infectie aan je voeten voorkomen? Dan is de medisch pedicure iets voor jou. Het gaat om het wegwrijven van dode huidcellen, vooral die aan de onderkant van je voeten. Na het granulaire exfoliatieproces is er meestal een voetmassage en hydratatie. Enkele van de doelstellingen van een medische massage zijn: het verzachten van de harde huid van je voeten en het hervormen van onder andere je teennagels.

Waarom je een medische pedicure nodig hebt

Er zijn veel redenen waarom je een medisch pedicure zou moeten overwegen:

  • In tegenstelling tot de reguliere pedicure-routine, ligt de focus niet alleen op je teennagel, maar op je voeten als geheel. Er zijn geen messen, geen incisies, geen operaties.
  • Bij medische pedicure wordt eenvoudigweg het onuitsprekelijke vuil uit jouw teennagels verwijderd en worden jouw voeten behandeld om likdoorns, eelt en dode huidcellen te verwijderen.
  • Alleen zeer bekwame voetverzorgingsspecialisten hebben een vergunning om deze droge procedure uit te voeren, dus je kunt er zeker van zijn dat er geen complicaties zijn, aangezien ze het al talloze keren hebben gedaan.
  • In tegenstelling tot de gemiddelde pedicure-routine, wordt medische pedicure gedaan in een veilige en afgesloten omgeving waardoor je maximale privacy hebt.
  • Er is een norm waaraan elke outfit die deze service biedt, ook moet voldoen, vooral op het gebied van sanitaire voorzieningen. Je kunt er zeker van zijn dat je je in de beste omgevingen bevindt. De hoge hygiënestandaard komt vooral door de bewuste poging om de verspreiding van infecties in en rond de outfit tegen te gaan.
  • Vanwege het persoonlijke karakter van de pedicure, kun je er zeker van zijn dat je je ontspant en dat jouw stress wordt verlicht, aangezien jouw voeten hun glans terugkrijgen en immuniteit krijgen tegen alle voet gerelateerde ziekten.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *