Kalknagels behandelen

Als je last hebt van kalknagels, heb je waarschijnlijk een schimmelinfectie aan je voet die meteen behandeld moet worden. Door de hoge besmettingsgraad is de kans groot dat niet alleen de andere tenen besmet raken, maar ook de mensen met wie je in contact komt. Om te voorkomen dat je deze schimmel oploopt, heb je de beste Kalknagel behandelen Den Haag nodig. De pedicure  staat voor je klaar en zij zullen jou de beste behandelingen en medicijnen geven die je verdient. Je hoeft niet meer met die schimmel rond te lopen, jouw tenen worden met de beste zorg behandeld.

Anti-schimmel pillen om de infectie te stoppen

In veel gevallen verdwijnt een kalknagel niet vanzelf. Als de infectie groeit, kunnen anti-schimmel pillen een uitweg bieden. Er zijn een aantal belangrijke prioriteiten die je in overweging moet nemen wanneer je besluit deze pillen met schimmelnagelbehandeling of kalknagelbehandeling te nemen, zoals de zogenaamde pulsbehandeling- of je elke dag of één week van elke maand pillen moet nemen (die je niet mag nemen wanneer je zwanger bent en ze kunnen niet samen met cholesterolverlagende pillen) er is een klein risico op leverproblemen. De pillen hebben in ongeveer 75% van de gevallen het gewenste effect. Let wel, de infectie kan altijd weer terugkomen. 

Bijwerkingen tijdens en na de kuur

Tijdens en na de kuur kun je verschillende bijwerkingen ondervinden. Stop met het innemen van anti-schimmel pillen als je last krijgt van jeuk, misselijkheid, verkleurde/donkerbruine ontlasting of geelzucht. Na de kuur duurt het enkele maanden voordat het aangetaste deel van de nagel volledig is verdwenen. En tenslotte kun je terecht bij de professionele schimmelnagelbehandeling in Den Haag, jouw nagel wordt behandeld en je krijgt gespecialiseerd advies over de verzorging van jouw voeten en het voorkomen van deze infecties.

 

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *