Hoe kies je het beste kapsel voor jouw haartype?

Je kapsel kan je hele persoonlijkheid veranderen. Het is als een kroon die je schoon en in vorm moet houden, want dat zal iedereen opvallen. Er zijn verschillende soorten haar zoals dik haar, fijn haar, golvend haar etc. Men dient een professionele haarstylist zoals in Kapsalon Delft te raadplegen om te weten wat het beste past. Voor kinderen moeten haarstylisten zoals de kinderkapper in Delft worden geraadpleegd. Hier zijn enkele tips van Kapsalon Delft voor jouw haartype: 

Dik haar

Het beheren van dik haar heeft alles te maken met onderhoud. Als je veel haar hebt, moet je de winkel regelmatig bezoeken. Het goede nieuws is dat je tal van alternatieven hebt voor je kapsel. Kort en lang haar zijn beide goed als je dik haar hebt. Je kunt zelfs een mannenkapsel hebben dat er echt goed uitziet. 

Golvend haar

Het hangt voornamelijk af van de grootte en textuur van de golf. Vanwege het onregelmatige groeipatroon in vergelijking met steil haar, heeft het iets meer aandacht nodig om in vorm te blijven. Als je ze zonder richting laat, kunnen ze er een beetje een puinhoop uitzien en zien ze er helemaal niet bruisend uit.

Dunner wordend haar 

Op de leeftijd van 50 jaar hebben mensen meestal dunner wordend haar. Dunner wordend haar kan de neiging hebben om extra zijdeachtig en slap aan te voelen, waardoor het haar dof en futloos aanvoelt. Het wordt moeilijk om volume en bulk te krijgen. Dus als je haar nog niet de deur uit is, vraag je kapper dan om een ​​middellange stompe hak en haal hem over om een ​​tijdje te blijven. Als de zaken vooruit zijn gegaan, probeer dan een korte Franse oogst of buzz-cut in plaats van voortijdig over te geven aan kaalheid.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *